lördag 31 januari 2009

Drink-kväll

Hejsan!
Igår gick jag och la mig klockan 22, jag hade så jädrans tråkigt.
Efter 12 timmar sömn (ingen skönhetssömn märkte jag nu...) så gick jag upp och nu är det dags för att åka in till stan och köpa grejer till den efterlängtade drinkkvällen:) Woo-hoo!

torsdag 29 januari 2009

"Det finns alltid någon som har det värre"

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4234807.ab

Läs denna! Vilken människa, trots att han förlora sin mamma i cancer, själv haft cancer, varit med om en hemsk bilolycka där han förlora sin fru och sin 14 dagar gamla dotter och att den andra dottern fick 55-60% brännskador på kroppen så säger han att "det finns alltid någon som har det värre". Denna mannen visar att det alltid finns hopp. Fasen vad jag beundrar sånna här människor!


Spikat

Nu är även balfrillen spikad, här kan ni se den!:)












Nu ska jag se på min kompis Sofia som är med i Sveriges värsta bilförare (även nominerad till VÄRLDENS sämsta bilförare)
PEACE

onsdag 28 januari 2009

Små kul

Jag: Fan Sofia, du är ett riktigt snille, ett datasnille!
Sofia: KIM, Nej det är du verkligen inte

Eeee, schyrre dåååå!

tisdag 27 januari 2009

TITTA HIT!

Nu har jag hittat de ultimata bal-skorna. Skönt att ha det klart!:D Dior skor, woooow! Lägg märke till att klacken är gjord som en qvinnaaaaaaa, en gravid sådan? eller bara en som ätit lite för mycket av de goda









Förövrigt så har jag även tagit mig en funderare kring det där med att sola solarium, är det värt cancer risken för att bli lite brun när man kan få en sådan härlig färg med brun- utan sol?





ÄR DETTA FASHION?

måndag 26 januari 2009

Blogga som Isabella

Idag sa en trogen läsare (närmare bestämt Fia-lotta) till mig att börja uppdatera bloggen. Det spelar tydligen ingen roll om man är sjuk för klarar blondin-Bella att skriva blogg när hon är sjuk så klarar jag det med! Sofia, du är rää gooo så här får du ett blogginlägg!;)

söndag 25 januari 2009

Fortfarande sjuk

Nu är jag inne på min 5 dag och jag är fortfarande sjuk. Även om jag börjar känna mig bättre nu så blir det antagligen ingen skola imorgon heller. Men jorden går ju inte under för det;)
Nu ska jag börja ta tag i bloggen igen, för jag vet att ni saknar mig!:D