fredag 22 januari 2010

En uppdatering bara

Hello mupps! Läget?
Sitter framför tv:en med bärbara knät samtidigt som jag tittar på SWE- GER. Lite lagom roande! Ne men det passar mig perfekt, fick ett erbjudande om att hänga med och bowla. Tycker jag är på de mesta förslagen men idag orkade jag inte ta mig in till stan bara. Har ju redan varit där en gång idag. Har shoppat likt en shopoholic idag:) MEN faktiskt bara sådant som jag behövde... visst slank det ner ett och annat, typ linne och leggins, men sådant har man ju nytta av förr eller senare;)

Annars då? Tja, vart dåligt på jobbfronten senaste veckan, samtidigt som det varit skönt med lite ledighet så har jag ångest, ångest, ÅNGEST! Igår jobbade jag första gången denna veckan, ett kort pass på fyra timmar som jag fick agera handledare åt en tjej i min ålder. BTW, inte vilken tjej som helst utan min bästa kompis, Wiii-hoo! Efter arbetespasset åkte vi till Maxim och drog en pizza och tog igen tid tillsammans. Himla trevligt!

Tror bestämt att Kings of leon har fått konkurrans av Rise against, enligt MIG!

Tja, det var väl allt för stunden!

onsdag 20 januari 2010

20 januari

Sitter hemma hos sjuklingen Åström nu, ska dra med henne på en sväng på stan för att köpa något till hun bun som fyller 21 idag!:) Annars händer inte mkt, livet rullar på.