lördag 14 februari 2009

14 februari

Idag är det alla hjärtans dag vilket jag tycker är lika överskattat som nyår, midsommar m.m. Visst är alla hjärtans dag en gullig dag, men jag tycker man ska visa att man tycker om varandra varenda dag. Att man är extra romantisk i ett förhållande ska inte ske en dag om året!

Min dag- jag vaknade kl 8 idag, satte på one tree hill och gick upp 3 timmar senare. Efter det gjorde jag mig redo för stan där jag shoppade (jag missbrukar det där...) efter det har jag och S bakat sockerkaka, skitgott! Nu går mina funderingar om vad som händer ikväll... ska man hyra filmer eller sätta sig på voda?!


ALLA HJÄRTANS DAG



kom nyss att tänka på att idag var det två månader sen

fredag 13 februari 2009

"Win a date with Tad Hamilton"

Guud, jag har sån jääädra träningsvärk i axlarna!!! Det blev inget med stan idag iaf, jag somnade... faktum är att jag sovit i 4 timmar så man kan säga att jag fick min sovmorgon, totalt sett! haha. Jag lär ju inte somna tidigt i natt tack vare detta men det passar ju ypperligt eftersom jag ska se på "Win a date with Tad Hamilton" 21.30- 23.20 kanal 5!



Amerikansk romantisk komedi från 2004. Föreställ dig att du möter din favoritskådespelare och du plötsligt blir hans favorit. Det är vad som händer Rosalee Futch, en kändisfixerad småstadstjej, som vinner en dejt med Hollywood-snyggingen Tad Hamilton. Även om Rosalees dröm har gått i uppfyllelse, betyder det ett fullständigt kaos för hennes bästa kompis Pete. Han är pojken som får stanna kvar hemma, djupt, hopplöst och hemligt förälskad i henne.

Spontan utgång

För det första så får jag nog ta tillbaka det där med att jag skulle sova länge idag, jag sov till nio, NIO när man har chansen att sova sketa länge!

Igår så åt vi på mangos efter många häftiga twister. Jag är kraftigt missnöjd med min mat där, bakpotatis, det var inte alls vad jag hade hoppats på, det var tom inte gott! Efter kom party- Johanna med idén om en spontan utgång, vilket det blev. Så i converse och ofixat hår drog vi till bogrens. Som vanligt tycker jag att det är svinkul att bara sitta och kolla på folk, spec onyktra! mohaha.
Idag ska jag nog åka in till stan och shoppa lite, me like!!!!

torsdag 12 februari 2009

Town!

Idag har jag jobbat till klockan 16, är helt slut. Har kämpat och slitit och har inte haft en lugn stund... tror tom att jag har sträckt baksida lår. haha. Men jag har kul, det ska jag inte sticka under stolen med!
Nu ska jag in till stan och käka en bit mat med mina kära vänner, Hanna kommer snart och hämtar mig:) P på na!

Imorgon ska jag vara ledig, ska bli fasen så gött, ska sova riktigt länge!

måndag 9 februari 2009

Älg?

Vakna tidigt idag, så himla gött! Åkte till annan stad och kollade på lite olika balklänningar och olika tyger eftersom jag ska sy upp min klänning till balen. Nu är det bara bestämma mig för vilket tyg, är grymt klyven! Annars har jag shoppat idag (man måste ju fylla på vår/sommar gaderoben) och käkat pizza!:) mums! Måste även berätta att när vi skulle åka hem så håller vi på att krocka med en älg. Jag ser den i skogen och att den springer mot vägen ändå reagerar jag skiiiit lugnt och säger: Oj... titta, en älg! Aja, det gick ju bra, men komiskt att man inte skriker för så föraren ska hinna bromsa.

Imorgon ska jag jobba, börjar kl 7 vilket innebär att jag ska lägga mig tidigt idag också.

P & K

söndag 8 februari 2009

Hej nissar!

Idag har jag haft en riktigt skön dag, jag har slappat hela dagen igenom. Rummet har städats, gaderoben är fin, jag har pluggat och kollat tv. Tro det eller ej, en sån här dag behövde jag! Jag som brukar bli galen när inget händer på dagarna...

Nu är det Beck!