lördag 6 juni 2009

GRATTIS, jag gjorde det igen!

Glömde skriva en rolig sak. JAG FICK MVG I ETNOLOGI... hur det gick till? fråga mig inte... Seriöst, jag missade halva kursen eftersom jag gick i Svenska C först, jag har varit på ungefär 4 lektioner (dom jag var på somnade jag på, resten strunta jag i), jag softade mig igenom alla inlämningar och jag vet fortfarande inte vad etnologi är... Seriöst! Har inte lyft ett finger! När min lärare berättade det blev jag stum av förvåning, tystnaden bröts när hon frågade om jag inte ville ha MVG. Ifall jag svarade nej? DUM ELLER?

Men tack jag niger!=)

Nu ska jag sova, klockan är mycket!

Vad jag har gjort idag?

Inte så värst mycket, jag skulle gjort en kväll på jobbet men fick ringa och sjukanmäla mig eftersom jag var sjuker. Istället har jag tagit det lugnt och legat i sängen, gosat med Snuttan och sett klart twilight, sist såg jag bara snuttar av filmen... undrar ni varför? Har även kollat Sverige- Danmark. Skit match? Seriöst, Swe verkar ha samma problem som Skultorps damlag har- få in bollen i mål? Det är ju lite det som är poängen!

Har jag något mer att berätta? Njaa... eller jo(klart jag har)! Jag är fan brunettis igen nu! Den som inte säger att det är nice får spö!

Puss på mig

torsdag 4 juni 2009

En liiiiten uppdatering

Åtta dagar kvar och jag ska självklart bli sjuk, seriöst!!! Det är ju rena rama skiten. Iallafall, skoldagarna blir allt mindre och lektionerna börjar avta. För tillfället så fikar vi mest och får våra betyg- vilket är soft! Men någonting grämer mig... vadå? joo jag håller på att bli SJUK! Jag är tjejen med tur, NOT!


ALANYA 20/5- 28/5 2009

TAKE ME BACK!

onsdag 3 juni 2009

Ram bam bam bam bam bam bam ram bam bam bam bam.....

måndag 1 juni 2009

"Is it your first time in Alanya?"

I´M BACK! Lite halvdålig på att uppdatera bloggen, jag vet! Har dock tappat suget att blogga, därav bloggtorkan!

Med lite mer färg på kroppen och med mindre hår på huvudet är jag hemma! Jag råkade ut för två mindre roliga händelser i början av resan...
1. Jag fastna med håret i hårfönens "propell", slutade med att vi fick dra bort halva håret. Wii-hoo för jag har ju inte sparat?! För er snuskpellar ska jag påpeka att jag fastnade med håret på huvudet (det riktiga huvudet)
2. Att vara mallig för sin sprillans nya, snygga och bästa resväska lönar sig inte, jag lovar! Mitt lås på resväskan gick i baklås och det enda jag hade till hands var min pyjamas och ett par trosor. Att göra sig förstådd tog sisådär 15 min och ändå trodde de att jag ville visa min väska för dem! Men ääh, vad fan gör det så länge väskan är snygg?!
Bortsett från detta var Alanya det bästa jag gjort i mitt liv! Har haft så sjukt roligt 24/7, hade aldrig vågat hoppats på detta. Liksom 6 brudar, vad väntar man sig? Jo massa intriger, men vi klarade oss ifrån det... typ... Maxsömnen per natt låg väl på ca 4 timmar (vilket känns nu efteråt vill jag glatt påpeka). Vi brudar träffade ett gäng med killar där nere, vilket var en stor del av vår lyckade resa! Alla partykvällar, alla goa bakis dagar vid stranden, alla bus och nattbad... fyfan. Kan inte beskriva med ord hur roligt det har varit, vädret har varit kanon och bättre sällskap än med er existerar inte! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA NÖJD och JAG VILL TILLBAKA! Allt annat kommer bli så jädra svårslaget!

TACK JULIA, SANDRA, JOHANNA, HANNA, CARRO, JOHAN, MAGNUS, FILIP, GUSTAV OCH JOEL! - Ni är schrymmaaa!

Bilder kommer senare! Slänger upp en bild från mitt släktkalas så länge;)

Puss på Alanya!