lördag 28 februari 2009

Förferre!!!

Nu har jag precis gjort iordning mig för att åka till Hanna på förferre! Det är fest idag!!!:D Mycket nice, sjukt nice, vrål nice!;)

Man förändras

Idag gick jag upp klockan halv 9, helt sick! Vad har hänt med tjejen som inte kunde somna innan tre på natten och som allra helst sov bort hela dagen? Jag klagar inte, trivs med att gå upp tidigt!
Hur som helst, igår var jag med S, det blev en väldigt sen kväll eftersom S vägrade gå hem (kidding;)!) Vi kikade på let´s dance, softade och hade en trevlig fredagkväll. Tycker let´s dance var extra bra igår, inte nog med David Hellenis livade upp stämningen utan denna kvällen var även Kicken i the poodles med i tvrutan.


Nu ska jag ut och gå en sväng, vet inte om jag törs säga detta... DET ÄR FRUKTANSVÄRT FINT VÄDER UTE!
Hörs senare loosers;)

fredag 27 februari 2009

Everything

Snö jäkel försvinn

Varenda gång jag tycker det ser ut att börja bli vår så börjar det snöa igen. varför varför varför är det så?!

Tips!

Biotherm hudlotion- jävligt bra och luktar ännu bättre!

Friday

Fredag idag och jag är så fruktansvärt trött! sjuktsjukttrött... Dagen har inte varit så jobbig ändå men det är ju slutet på veckan så det är väl naturligt att vara trött.
Nu har vi ett "minilov" kan man säga, vi har studiedag både måndag och tisdag:) Vilket passar ypperligt eftersom jag har hundrafemtio saker att göra i skolan! Jag är väldiiiiiiiiigt tråkig idag

torsdag 26 februari 2009

Kokt i skit!

Idag har jag inte haft hjärnan med mig riktigt. Jag visste att vi hade sovmorgon till 09:35 ändå ställer jag klockan på 07 och åker bussen 08? Förklara varför?! Jag är kokt i skit! När jag har väntat i en timma på att lektionen ska börja så tar bara läraren närvaro och vi får jobba vart vi vill. Visst tummen upp för det, men det känns lite onödigt att åka in för en närvarokontroll eftersom vi inte hade mer lektioner den dagen. Nu sitter jag hemma efter att ha varit och solat lite:)

Peace out!

onsdag 25 februari 2009

Nice frill!

Efter studenten lär jag klippa av håret såhär:

Fy fan vilken dag jag haft!:(

Titta vad jag kan!!!!:D


Lite nytt!

tisdag 24 februari 2009

Blä

Shit... har börjat läsa en ny bok som vi ska läsa i skolan. Den skulle redan varit utläst men dom får skylla sig själva om de ger oss så jädrans mycket skolgrejer på samma gång. Grejen är att boken är skitdålig och krånglig som fan de är typsnitt 5 typ och den är 500 sidor lång! Men det verkar ju jätteroligt! (nej) Har suttit och läst nu i en timma och känner mig helt yr i skallen... Tur att bygglov börjar om 8 min;)

Byggmattis

Sitter här och väntar på att Bygglov ska börja. Har sett fram emot det hela dagen... vet inte vad som gör programet så jädrans bra, men dom verkar ha så roligt jämt och klart Matte gör ju sin grej där, han verkar illgo! Kl 20 Kanal 4

För övrigt så har jag varit på stan med Johannis idag- jakt efter studentklänningar. Men affärerna verkar inte ha fått in vita klänningar riktigt än!

Komiskt

Glömde berätta igår att jag halkade på den glashala trappan utanför västerhöjd igår, jätteroligt då! not... Iaf ramla jag inte platt på röven som jag annars brukar göra utan denna gången lyckas jag få i handen och "rädda situationen"lite... Nu ska jag komma till saken, att idag när jag öppnar min melj har jag fått ett mejl där det står "var det du som ramla i trappen..." KOMISKT! Jag menar, klart det var jag! Jag kan ta mig fan aldrig stå på benen!:D

måndag 23 februari 2009

Jobb? Läsa vidare?

Sitter här och funderar på vad jag ska göra efter studenten. Allra helst skulle jag vilja jobba något år efter för jag känner mig så trött på att plugga och gå i skolan. Samtidigt tror jag att det vore lättare att läsa vidare nu dels för att det nästan inte finns några jobb men också för jag tror att det blir lättare när man har "pluggtekniken" i sig. Det jag känner är också att det tar ett jädra tag att bli det jag vill bli, för jag vill antingen bli psykolog, kurator eller läkare. (jag har inte valt de lättaste jobben, i know...) Så det tar ju ett par år så det kanske är bäst att sätta igång?

Just nu känner jag mig jäkligt rädd om jag skulle välja att inte läsa vidare direkt och sedan inte får något jobb, vad ska jag göra då?! Jag har ju fanken svårt att vara hemma en dag bara, jag är fjollig!
Nåväl, jag kommer ingenstanns med detta...

Peace out!

söndag 22 februari 2009

Helgen!

Hello everyone!
Blev precis som väntat lite ändringar på helgens planer. Idag är det jobb som gäller 14.30- 21.30 och det passar ju perfekt med att jag har sovmorgon till klockan 11 imorgon:)
Igår var det tajt schema, var och köpte tyg och alla tillbehör till min balklänning (skitgött att ha det gjort) sedan var vi och kollade på olika kakel till badrum, jag tycker verkligen om att städa och inreda rum! direkt därifrån for jag vidare till havstena där jag jobbade kväll, efter passet kom min taxi(!)och jag åkte vidare till sista stationen som var hem till H! En bra lördag! Thanks.