onsdag 8 april 2009

New haircolor

Här sitter en nyklippt och nyfärgad brud och tjurar. Tjurar över att telenor butiken inte ens vill kolla efter felet i min mobil. Det enda dom gör är att erbjuda en ny telefon... Men det är väl bra tänker ni... men nej, det är det inte, jag betalar inte 5000 för en telefon som går sönder, dessutom går sönder utan att jag gjort något och sedan byter den mot en sämre telefon för två tusen mindre... no way! Det gör mig skyförbannad! Jag tänker inte gå med på det... iofs har jag väl inget större val, kommer inte så långt på en mobil som bara funkar ibland.

Jaja, nu släpper vi det. Eller jag kommer aldrig släppa det men vi slutar skriva om det! Imorgon ska jag till sälen. Det är blandade känslor, jag är inte riktigt på hugget men visst skönt att komma härifrån, komma ifrån placet och även människorna. Inget nytt händer. Jag är rätt trött på det mesta just nu.

Vi hörs på söndag! GLAD PÅSK

NU ÄR ALLT BORTA...

... jag har inget kvar nu... förut kunde jag ändå känna att du fanns där. Det är nu jag fattar hur det är. Förut kunde man känna att det bara var att ta fram sakerna och kolla på när man ville, när man kände att det behövdes, man kunde glädjas och även få vara ledsen för det man en gång hade... Nu återstår endast minnen och det är inte riktigt samma sak.
Det känns tungt:(




Det är dags att släppa det och gå vidare men Jag har inte kommit över dig

tisdag 7 april 2009

Home sweet home

Hemma från Götet nu, blev lite smått och gott för oss alla. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag var lagom pissed på skiten de första timmarna... en jävla piss affär blåste mig på SJUHUNDRA SPÄNN!!! Men men, tänker inte lägga mer krut på det, tänker faktist aldrig mer prata om det. Förutom det var det trevligt:P

Nu bio:)

"Det känns som jag har feber, eller är det bara jag?"- citerat Sofia Hallén (hallå, bara för du har feber behöver väl inte alla ha det?!)

måndag 6 april 2009

Götalaborg

Lite passande nog ska jag berätta att jag, Sofia och Frida ska ta tåget till Götalaborg imorgon. Med passande menar jag bilden jag bjöd på, JAG MED RÄLS- mohaha. Hoppas ni fattar det roliga. (Johanna, jag förklarar en annan dag;D)

Har suttit med ett arbete hela kvällen, historia- Berlinmuren. Man fick välja ett område som man tyckte var extra intressant och jag valde just Berlinmuren... känner mig som ett riktigt snille. Ne men, det är faktist jätteintressant. Tänkte tom vara duktig och gå till biblioteket och låna någon bok om det. Nog om duktiga mig, nu ska jag sova! Godnatt och dröm om mig!

DET ÄR VÅR!

Tjenis!:)
Härlig dag hörreni! Dagen började med att jag besökte tandregleringen tidigt på morgonen. Där byttes bågen i överkäken och jag fick ett gummiband i käften. Jätteglamoröst! Detta tänker jag givetvis bara ha vid speciella tillfällen(eller så skrev jag på tvärtomspråket) Just nu dunkar huvudet och tänderna värker gott. Men det gör faktist inte så mycket... efter sommaren ryker tandställningen:)

Nåväl, efter tandregleringen drog jag hem och la mig och vila en sväng tills jag blev väckt av Frajd, det bestämdes att vi skulle åka in till staden för att ta till vara på det fina vädret! Sagt och gjort så åkte vi in och åt en bit mat på Pims och på kroken hamna även Fialotta. Trevligt trevligt! Idag har även Alanya resan betalast, Wiiii- hooo!:)

Tänkte faktist snart packa till sälen, ska dit över påsken! Fattar att ni kommer sakna mig!

Later!

söndag 5 april 2009

En vecka senare

Nu var det exakt en vecka sedan jag skrev. Har legat med maginfluensa, det är ju ingen höjdare kan jag meddela. Man orkar inte röra på sig och man kan inte äta. Skitbra för dem som vill tappa vikt så denna metod kan jag skarpt rekommendera!;)

Igår så drog jag till med middag för några av mina polare. Jag tog tillfället i akt kan man säga, jag gjorde det inte bara för att vara snäll utan också för att överleva. Jag är grymt dålig på att äta när jag är ensam hemma. Hur roligt är det egentligen att äta själv? Igår bjöds det iaf på grillad fläskfilé, kroketter och b- sås, en del drack vin även om jag höll mig till hallonsoda, till efterrätt blev det hallon och glass!

Sitter och lyssnar på ett klipp fråm talang 2009 som jag är helt galen i, jag spelar det om och om igen och kommer antagligen inte kunna lämna datorn pga av detta klipp!