fredag 13 mars 2009

Fredag!

Jaja, idag vaknas det träning, SEN träning 20.00- 21.30 (typiskt, mitt i let´s dance) men tjena, träningsvärken kanske lindras av att röra på sig?

torsdag 12 mars 2009

Rosa hojj efterlyses, haha!

Har precis varit ute och letat efter min rosa bike. Blev av med den för ett tag sedan och nu har jag sett den stå vid busshållsplatsen två ggr... letandet var dock förgäves men jag ger mig inte för det!:P Bästa hojjen!

För övrigt sitter jag vid datorn och pluggar lite, har säkert 11 skolsaker att ta itu med. Usch och fy... Ska passa på att gnälla lite om min träningsvärk som är olidlig sen igår. Men då tog de iaf;) Pang på´t imorgon med!

onsdag 11 mars 2009

Det börjar kännas okej nu

Har precis kommit hem från min första träning nu... har fått upp motivationen rejält vilket är gött! Var säkert ett halvår sedan jag tränade sist så mina ben är som spagetti nu efter styrkan och konditionen... men jag tycker om det, jag tycker väldigt mycket om den känslan. Jag är på bra humör och jag är nöjd med mig själv idag. Låt det vara så ett tag nu

PEACE BROTHERS

måndag 9 mars 2009

9 MARS

Snacka om att sakna sommaren!

Vettifasen vad som hänt, men jag tycker denna är go?

Veckan

Nu ska ni inte behöva vänta längre, nu kommer äntligen ett blogginlägg mina fans!;)

Faaaasen vilket gött väder det är ute nu eller! Helt sjukt, jag bara önskar att det håller i sig, ge fan i att snöa igen säger jag!

Vad händer i veckan?
Kommer vara en lugn vecka, vilket är jätteskönt eftersom det varit mkt i skolan och sådär det senaste. Men, men men, jag ska göra min första träning sen operationen på onsdag! Det ser jag fram emot mkt samtidigt som jag vet att det är en lååång väg tillbaka. Men man måste ju ta tag i det... vill inte känna mig som en säck med potääääter!;)
Sedan ska jag verkligen passa på att vara med kompisar denna veckan med. Imorgon ska jag vara med Frajdis:) Wiii- hooo!

Have a nice day!