lördag 2 maj 2009

STOR DAG IMORGON!

Hejhej!

Här händer det inte mycket, sitter mest och väntar på bättre tider. Solen håller på att gå ner och dagen börjar gå mot sitt slut. (klockan är iof bara 19) Imorgon är det en mellanstor dag, det är min födelsedag. NITTON JÄKLA BAST och gud nåde den som glömmer säga grattis! Imorgon vill jag gör något kul... det var fan längesedan!

fredag 1 maj 2009

Like a bridge over trouble water

En klump i magen

Fortfarande första maj men det börjar närma sig andra nu, haha. Sitter i alla fall med ett arbete om Alzheimer sjukdom. Det är antagligen det mest intressanta jag arbetat om under alla mina skolår. Det är väl ingen nyhet att jag tycker om omvårdnadsämnen men. Tror inte att någon missat det. MEN detta område är väldigt speciellt. Min morfar har sedan 14 år tillbaka haft diagnosen Alzheimer sjukdom, det har varit 14 jobbiga år, både för morfar men även för oss andra. Läkaren gav honom 6 år...Därför är det med mycket blandade känslor jag skriver denna inlämning och även detta inlägg. Jag vet faktist inte varför jag går inte så hårt i detta arbete men det betyder något speciellt. Jag vill göra inlämningen så jävla bra, jag vill göra den för dig MORFAR! INGEN är värd denna hemska sjukdom!

Trots att han har varit sjuk sen jag var drygt 5 år så har jag så otroligt mycket fina minnen med honom. De bästa minnena jag har är ifrån deras sommarstuga i Viken. En otroligt fin stuga, med bra läge där vi spenderade stora delar av sommarlovet ihop. Vi badade, solade, spelade fotboll, var ute med båten osv. Usch, det är jobbigt att tänka på... Tycker om dig otroligt i alla fall!

Cab

Har precis kommit in från en liten åktur med min lille cab, det var sjukt längesedan. Men nu tillåter ju vädret så!:) Hände faktist en roligt grej när vi var ute, vi skulle tanka bilen, då ser vi hur en bil åker in på bensinstationen ställer sig jämte oss och tar fram kameran och fotograferar. Då har jag två frågor; Vem tar dem kort på, mig eller bilen? Haha! Om dom tar kort på bilen hur orkar dom då ta en omväg för att få ett jädra kort? Jag kanske inte fattar det där med bil- intressen.

1 maj

Hejsan! Jag är uppe med tuppen idag jämnför med andra känner jag. Medan jag är pigg som en lärka finns det nog hundratusentre personer som vaknar rääääääääääättt bakis idag. Synd om er! (ironi) I alla fall blev det ingen utgång igår, ingen fest alls faktist. Jag jobbade kväll vilket var jädrigt gött. Jag tjänade money medan ni gjorde av med det.

Jag tycker valborg är grymt överskattat, vilket mycket är just nu iofs. Liksom vad firar man? Att våren är kommen? Hallå, det är typ sommar? Det är väl bara ytterligare en dag som barn och ungdomar tar till vara på och super. Igår när jag jobbade ser jag hur 13-14 åringar står och pissar på busskuren, två slåss, några av dem är så fulla att dem inte kan stå. Jag tycker det är helt sjuk, TRETTON ÅR! Har ni inget bättre för er? Det är 5 år kvar tills ni får gå ut på krogen... Känns som det är några år för tidigt att börja dricka. I alla fall slutade allt med att ambulansen fick komma och hämta upp de fullaste grabbarna och alla föräldrar kontaktades. Goood job!

Hörs senare!

tisdag 28 april 2009

Att jag ALDRIG lär mig...

Ibland får jag för mig att jag är någon slags sömmerska. Jag vet inte om det är en önskan att kunna sy men jag brukar ge mig på att sy om ett klädesplagg jag inte är riktigt nöjd med. Jag vet inte hur många jeans jag har velat ändra lite, jag tycker ju enbart om jeans som är tajta överallt, så den där extra cm spelar stor roll. MEN KIM KIM KIM, du kan inte sy! Du är värdelös! Varenda plagg jag försökt sy har resulterat till att jag fått slänga skiten. VARENDA GÅNG! Senast idag, jag skulle ändra lite på en klänning som jag haft en gång. Vad händer? Jo den blir för kort och ser helt enkelt för jävlig ut. Nu ska jag aldrig mer ge mig på det där, det lovar jag... nästan!

Nu ska jag kila till Hanniis.

söndag 26 april 2009

Goodmorningmupps!

Allt ok? Gött, här med. Blev inte så många timmars sömn i natt, jag var som ni vet hos en kompis som firade att hon fyllt år. Det var jättemysigt, vi fick grillat, vi drack lite och VI SATT UTOMHUS, en stund iaf. Jag tycker det är helt underbart att kunna vara ute hela kvällarna utan att frysa häcken av sig. Sedan hade jag tänkt gå ut, var så sjukt längesedan jag var ute och jag såg verkligen fram emot husaren (ok, inte så längesedan jag var ute men tillräckligt för att inte minnas när det var) men så blev icke fallet iaf, jag hade nya skor som dessutom var för stora (jag har ju mini fötter) vilket resulterade till 3 sprängda blåsor, varav en blödde, 5 vätske blåsor och en blodblåsa under nageln, kändes inte som ett jättelyckat skoval men ska man vara fin får man lida pin. Fast jag erkänner, nästa gång jag ska ut så ska jag överväga om skorna är värda smärtan;)