tisdag 7 juli 2009

Jobb

15:30- 22 och imorgon 7-16:30
Hörs sen!

Balen

Nu är det väl dags att berätta lite om balen i guess... hm, vad finns det att säga? Det var som en utgång, enda skillnaden var att det var tre-rätters och att alla bar långklänningar och att killarna var kostym/frack (you name it) Trodde jag skulle vara så sjukt nervös att jag inte skulle kunna stå på mina höga klackar men jag var lugn som fan... och jag höll mig på benen hela kvällen. Efter denna kvällen så fanns det verkligen inget mer att se fram emot. Jobb började redan dagen efter...

måndag 6 juli 2009

Min student


Hej bloggen, nu är jag tillbaka efter en skön paus! Jag kan ju börja med att berätta att studenten var go, många säger att studentdagen samt baldagen är den bästa dagen i ens liv. Så var det inte för mig... jag tycker att nedräkningen från tio dagar och nedåt var bättre (finns mycket andra upplevelser som slår dem dagarna med). Kan bero på att jag är typen som oroar sig för vad som kommer hända nu? Kommer jag få ett jobb eller måste jag gå hemma och häcka? (värsta mardröm) men det beror också på andra saker framförallt besvikelser... Nu låter det som jag var missnöjd med studentdagen- det är jag verkligen inte... nog hade jag en bra dag, det var en upplevelse och kortegen var rolig trots att jag inte kunde 75% av låtarna- men hallå? Jag fick ju iallafall höra "Rap Das Armas" och "drömhus" det var ju huvudsaken. Jag måste berätta att jag gjorde en riktig fuling, jag skulle nämligen lägga in alla låtar som några personer i klassen valt ut till skivan och lägga in dem på min ipod. Eftersom jag och min BÄSTA vän Julia inte var riktigt nöjda med låtarna så la vi in ungefär 7 låtar till som VI tyckte om! Det var en liten chansning eftersom vi visste att; antingen misshandlar klassen oss så vi inte kan vara med på kortegen eller så blir det succé med den omgjorda låtlistan till kortegen. Behöver jag berätta att det blev det sistnämnda alternativet?

Jag blev också oerhört glad över att jag fick stipendium, detta för:
- god representant för vård- och omvårdnadsyrket med inriktning äldre- och handikappomsorg
- god representant för utbildningen
- har en god omvårdnads- och omsorgskompetens
- har en hög social kompetens
SVIN kul och rätt otippat!:)
Förutom detta fick jag också en rad fina presenter, bland annat min dröm klocka som var en Calvin Klein klocka med vitt ur och Thomas Sabo smycken.


På kvällen var det utgång på husaren som gällde. Som jag tidigare nämnt har jag inte varit något stort fan av studentfesterna, men de som sagt de sista 10 dagarna innan studenten tom baldagen har varit suveräna. Dock måste jag tillägga här att det var så smockat med folk på dansgolvet speciellt. Jag blev trampad gång på gång och fötterna blödde- min kväll slutade med två fotbollar på vardera fot samt ett stort bandage lindat runt ena fotbollen- precis lagom till balen? NEJ Men jag lyckades ha på mig balskorna i 15 min- alltid något! Jag som pratat om mina snygga balskor så länge... haha typsikt

TACK FÖR DESSA TRE ÅR PÅ VÄSTERHÖJD! Dem har inte varit felfria men utan dig J hade det aldrig gått. Du är min andra halva!