fredag 2 januari 2009

Nyår


Första inlägget för i år!

Jag kan väl inte säga att mina förväntningar på detta nyåret var så höga men jag är helnöjd alltså! Go mat, god stämning och bra sällskap:)
Vi började med att laga maten ihop, 3- rätters vilket tog ett tag att göra eftersom alla sprang på varandra i köket. När maten väl var klar åt vi och första leken sattes igång. Leken gick till så att alla fick varsin lapp, ingen visste vad det stod på varandras. På lappen kunde det t.ex. stå "kommentera vad folk säger". Sen går hela leken ut på att man ska gissa vad varandra har. Låter kanske inte kul när jag skriver, men den var rolig eftersom gissningarna kan gå åt pipan och dom kan bli rätt elaka!;)

Under hela kvällen bjöds det på skitsnack, mer lekar och skratt. Efter tolvslaget så tog vi oss in till stan där vi skiljdes åt. För min och Fridas del blev det Vatra, lite besvikelse eftersom det inte var så många som man kände igen, men vad gör man då? Man gör det bästa av situationen och leker lekar!:D Tack Frida, jag hade kul!
Idag har jag träningsvärk! Så man kan väl ta det som ett träningspass;D

Nu hoppas jag på ett bra år och att jag får lite mer tur än tidigare år.
God fortsättning!

Frida den rolige jäveln som står med sin mobiltelefon på VARENDA bild?!

tisdag 30 december 2008

Nyårslöften så det står härliga till

Jag känner på mig att jag kommer bli en riktigt grym bloggare, nya blondin- Bella kanske?! Nåväl. Mina nyårslöften hittils:

- Sätta igång med träning. Vill så klart börja med fotbollen igen, men funkar inte det är det gym som gäller! Minst 2 ggr/veckan.

- Spara pengar-
Vis man sa "Man kan inte alltid leva lyx" (speciellt inte om man inte har en god inkomst) men man kan alltid unna sig saker;)

- Behålla mina betyg i skolan


- Ta körkort- Det kan ju inte vara så jädrans svårt? Jag måste bara sluta vara lat och ta tag i skiten! Det är ju grymt skönt att ha det gjort och ett snyggt kort i plånkan är ju inte helt fel:)

Planering inför morgondagen

Idag har alla som ska vara med på nyår träffats och planerat inför morgondagen. Som jag skrev innan är jag en riktig "fika- brud" och klart vi satte ner häcken på rådhuset med en räkmacka i näven. Väl där inne blev det diskussioner som alltid. Delade meningar men jag hoppas det blir bra imorgon!

Imorgon ses vi kl 17, lagar mat, käkar tre- rätters, leker lekar och firar tolvslaget för att senare ta taxi till stan, där får vi se vad som händer!

Mitt år!

Nu är det sista dagen av detta året och inför nästa år önskar jag välgång. Under 2008 har jag upplevt många fina stunder men också många motgångar.

Mitt 2008
- Det började lite tungt eftersom jag fick bevittna ett självmord. Detta var självklart en väldigt jobbig händelse men nu i slutändan har jag nog lärt mig en del grejer.

- Jag fyllde 18 år. Det är en ålder som innebär att man får besöka krogar. Vilket det har blivit en del gånger sen den 3:dje maj. Åldern innebär också att man får ta körkort. (vilket jag inte gjort än)


- Jag och tre andra kompisar besökte Smögen några dagar under vårat sommarlov. Det var en toppenresa med mycket sol,bad och självklart fest:)


- Jag och en kompis var på Björn Gustavsson, Soran, Özz och Måns turné i Göteborg. Jag har aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket att jag gråtit. Efter lyxa vi till det rejält och bodde på hotell och shoppade.


- Har jobbat på Havstena hemtjänst, vilket jag trivs med jättebra.

- Jag träffade mr J i början av november. Tiden vi träffades var kort men mycket hans med och många mysiga och roliga stunder är fina minnen som kommer bäras med länge. Han fick mig att känna mig jäkligt bra. Den killen är helt underbar och nu önskar jag bara att vänskapen finns på plats trots att det inte blev något ett längre tag.

- Jag har gjort min andra fotoperation. Så se upp nu skultorps damlag, snart kommer jag;)

- Jag hade en GRYM juldag. Som verkligen är värd att notera. Kvällen innehöll det mesta. Fint slut på år 2008...TACK!

Tur att det är insidan som räknas tjejer!:D

Tjejerna som posar mest!;)







Nu kommer jag inte på så mycket mer. Kanske inte verkar som så mycket roliga händelser skett men jag har lärt mig så mycket av detta året.

måndag 29 december 2008

Dagen

Sammanfattning utav dagen. Denna dag har jag längtat efter, inte för att jag var tvungen att gå upp efter bara ha sovit ett par få timmar utan för att jag äntligen skulle bli av med mina stygn i foten. Sjukhus har aldrig varit min grej riktigt men det gick bra och jag känner mig oerhört tapper;) Efter vistelsena åkte jag hem för att senare åka in till stan med min kompis Sofia. Vad annars kan man hitta på en sån här tråkig dag i Skövde? Jo man kan fika, men det gör ju jag 5 ggr/veckan iaf!:)
Nu sitter jag iaf hemma och lyssnar på en låt med Kate Voegele, grymt duktig tjej! Jag kan slänga upp videon med henne imorgon, nu ska jag sova! Godnatt

Kim Karlén

Det svåraste med att börja blogga är att vet vad man ska skriva om så jag tänkte berätta kort om mig själv. För det antar jag att ni är sjukt nyfikna på:)
Jag heter iaf Kim Karlén och fyller 19 år 3/5. Jag går på sista året på omvårdnadsprogramet på Västerhöjd. Vilket innebär att det är studenten nästa för mig!!!!!
Jag bor i en villa tillsammans med min familj i Skövde. Där jag trivs bra även fast stan lockar lite:) På fritiden spelar jag fotboll i skultorps damlag men är också mycket med mina kompisar, då vi lika gärna kan sitta framför en film som att festa.


Nu hoppas jag fasen att jag får några trogna läsare, annars får jag börja muta några! Ha det gött!

söndag 28 december 2008

Välkommen!

Nu var det dags för mig att börja blogga.