måndag 18 maj 2009

Hellooooww!
Precis hemkommen från frisörsalongen, har färgat ögonfransarna så passande till Alanya. Det tackar jag Karin för!:)

Komiskt: Jag skulle uppskatta vad min resväska vägde för tillfälligt (jag har nämligen packat ner massa för att senare ta bort det jag inte behöver, ja ni fattar vad jag menar) uppskattade resväskans vikt till 40 kilo sådär. Ställde den på vågen hemma som sa att den vägde 15. Så vad kan vi konstatera? Jo... Jag är KASS på att uppskatta vikt...

söndag 17 maj 2009

20:48

Längesedan nu muppar! Sitter här och försöker skriva lite på mitt nästsista skolarbete. Fan vad jag ska NJUTA när allt är över! Jag ska fira, jag ska dansa, skratta, gråta ja ni hajjar nog läget.

Igår satte jag mig tillsammans med några kompisar på voda för att ta det lugnt och snacka lite. Vart oerhört skönt att lämna huset (plugget) för ett par timmar!

För övrigt så har jag börjat packa inför ALANYAAAAAA! Wii- hooo! Som vanligt har jag separationsångest om vilka kläder som måste stanna hemma. Haha! Annars händer inte mycket, det pirrar i magen inför resan. Jag fattar inte alls hur jag ska klara mig där. men men, vi får se. Jag kanske hittar min blivande man där nere och gifter mig på stranden! Hoppas... inte!