fredag 24 april 2009

Min kväll

Sitter just nu i mitt rum och kollar på en DVD film med Julia och Sandra. Filmen är kass och jag hänger inte med alls, det är som vanligt alltså. Tidigare på kvällen var jag och Julia och tittade på när mitt lag hade seriepremiär på orkanvallen mot varnhem, tyvärr gick det inget vidare. Bättre lycka nästa gång!;)

Imorgon ska jag vara ute mestadels i solen och fixa i trädgården. Det är mycket att fixa denna årstid om man har stor trädgård som vi har. Sedan finns det inget negativt med att få lite färg på köpet... Sedan ska jag till Hanna som fyllt 19 bast och fira henne och sedan blir det troligtvis att vi drar ut. Det var sjuuuuukt längesedan jag var ute och roa mig.

Nu ska jag stänga ner datorn och vara lite social. Godnatt mupps!

You´re not sorry

Fan vilket underbart väder eller! Säg för fasen inte att ni sitter inne och ugglar vid datorn nu bara;D Det är inte klokt vad humöret beror på vädret. Jag är glad och sprallig och det är helg, kan det blir bättre? Ja okej, det kan det. Men jag är nöjd!

torsdag 23 april 2009

WZUP DUDES?

WZUP DUDES? Jag gör ärligt talat ingenting, jag har tråkigt... Ser fram emot helgen som kommer innehålla: bio, fest, solning, städning, shopping allt roligt;D

Sitter och pluggar typ fem min, tar paus i en kvart, pluggar fem min och så fortsätter det tills jag inser hur patetisk jag är. haha. När jag pluggar och ska komma ihåg ett ord så brukar jag komma på ett passande mening till. Typ som nu när jag ska lära mig de 4 olika sfärerna. Biosfären= allt levande, då tänker jag "man måste vara levande för att gå på bio" eller hydrosfären då tänker jag: På hydro finns det inte bara bensin, men kan säkert köpa vatten med, svaret är ju just vatten. Då kommer man lättare ihåg. Fanken va smart jag är!

Hörs kanske senare!

Trök och efterlysning

Sitter i skolan nu och trökar som fasen. Har grymt mycket att göra så har suttit och pluggat konstant sedan klockan 08.00. Känner mig lite seg nu, så får pausa lite, haha.

Imorgon är det bio som gäller, med en kompanjon, ska bli trevligt!

Annars gör jag en efterlysning; VART ÄR DU LOTTA?

onsdag 22 april 2009

GODNATT

Ligger i sängen nu och ser på O.C, har tyvärr inte blivit någon pluggning är inte direkt fräsch! Får hoppas som fan att jag blir bättre tills imorgon, har inte råd att missa skolan imorgon kan jag meddela.

Nu ska jag sova. Godnatt!

Hemma från Sthlm

Hej hopp!
Roligt att jag är så eftertracktad, ne ärligt, min blogg är rätt dööööö. (trist) Är hemma från Stockholm nu, eller jag kom hem för ett tag sedan men har packat upp min väska. Min kväll ser lite annorlunda ut om man jämför med andra "90:ers" kväll, de super sig fulla och shakar ass medan jag sitter och läser på prov. Har naturprov på fredag och jag visste inte ens vad det skulle handla om förens jag fick bekräftat för ungefär en timma sedan att det handlade om skogen och massor med djur... eller? Sedan ska man kunna fotosyntesen som jag aldrig begripit mig på!Yääää, men det är vad man anser som viktigast. Själv är jag inte överförtjust i studentfesterna, tycker det är roligare att gå ut när det finns lite åldersskillnader, blir godare stämning.

Stockholmsresan var bra, hade studiebesök lite härvar, var bl.a. på kvinnohuset vilket jag tyckte var det bästa stället. Jag gick faktist därifrån med en tanke om att mitt framtida jobb skulle vara att arbeta med misshandlade och våldtagna kvinnor. Så det var rikigt kul. På kvällen gick största delen av klassen ut, även här var jag och min rumspolare Ulla hemma, vi köpte en påse med nötter och juice som vi drack på rummet (låter som nördar, vilket vi är!) Visst det hade varit roligt att gå ut, men när man har tjugokilo grejer som ligger och tynger ner axlarna har man ingen lust! Fick lite tid till att springa på staden med, jag hittade ett par vagabond skor, tjena mupps, dessa var attraktiva!;) Största besvikelsen på resan var att jag inte såg någon kändis, jag såg Özz, men han får duga! Haha.



Ni vet vad som väntar...

måndag 20 april 2009

Hallelujah

- JEFF BUCKLEY

- GAVIN DEGRAW

-KATE VOEGELE

- AMANDA JENSSEN

- ALLISON CROWE

Vilken version är bäst?

Jag är vis

Ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig i livet, detta både på gott och ont. Man ser fram emot något, det blir tvärtom... man bestämmer sig för något- det blir katastrof. Typiskt. Livet innehåller både roliga men även mindre roliga händelser, men det är på något sätt meningen. Jag tror att de mindre roliga stunderna/jobbiga stunder är en förutsättning för att man ska lära sig uppskatta saker och växa som människa. Av varje händelse drar man lärdom. Håll humöret uppe- de mesta löser sig!


Föresten, jag sitter här vid min nya laptop, detta är ett "Premiär inlägg" Wii-hoo! Den funkar prima och är hur nice som helst! Dock förstår jag mig inte på hur man installerar msn, men det är en annan femma;) jag och teknik är inte kompisar i huvudtaget. Nåväl, detta blir nog det sista inlägget för ett par dagar. Var inte ledsen för det mina vänner, vi kan skicka sms och jag kan hålla er uppdaterade där! Skämt och sido.


Btw, Hanna jag säger grattis på 19- årsdagen här. Jag ska skicka sms om jag kommer ihåg, mitt minne suger!


Vi hörs snart!

söndag 19 april 2009

Oops...

trodde jag hade skrivit ett inlägg idag men ack så fel jag hade... dock får ni skylla er själv så dåligt som ni kommenterar!:P Kom precis hem från ryd där jag spenderat några timmar. Har även köpt en laptop idag, så det kommer säkerligen bli ännu mer uppdatering nu;) Ne men det är faktist skönt att ha en. Nu ska jag se på One Three Hill och efter det ska jag börja packa inför Stockholmsresan!

Byyye!

Btw, så kör vi ett byte idag, idag välkomnar vi Sandra och Frida hem, och säger Bye till Jojjan! Ha´t goooottt!