lördag 18 april 2009

Lördag kväll!

Tycker faktist min blogg ser helt okej ut nu, så såhär får den se ut ett tag framöver nu!:) Nu ska jag strax äta grillat, fanken va gott!:) Efter det ska jag fortsätta plugga, det går inte framåt eftersom jag hela tiden kommer på andra saker att göra, typiskt mig! Så det blir med andra ord en lugn kväll idag igen, skönt! Nästa helg är det F E S T ! ! ! ! !

ill gött väder!

Sitter ute i shorts och linne, vädret är hur gott som helst ju! Ikväll blir det grillning:D Finns inget bättre

Gud, jag sov till 11:30

Igår gjorde jag och några vänner något vi inte brukar göra så ofta. Vi packade iordning saker, bla. Filtar, massäck, kubb och drog med högtalarna till bolongerskogen och satte oss. Det var inte det vanliga gänget denna gång utan jag och Lotta vidgage våra vyer och umgicks med lite annat folk. Dock var vi inte i bolonger så himla länge eftersom det blev kallt framåt senkvällen. Kvällen fortsatte sedan hos en kompis som bor ganska centralt. Där satt vi och snackade till klockan slog 01.00 då vi, eller jag bestämde mig för att åka hem. Jag blir så trött fort nu för tiden, det kanske inte är konstigt eftersom man går i skolan varje dag och måste plugga resterande tid. Men det var väldigt trevligt och det måste göras om även om jag inte var i det gladaste tillståndet i sentimmarna. Hur som haver, i helgen är det som sagt inte mycket planerat, jag tar det lite som det kommer. I morgon ska jag i alla fall städa mitt rum, jag kan lova er att det behövs, då ligger det inte saker huller om buller utan en och annan dammråtta har dykt upp under sängen upptäckte jag idag när jag krälade på golvet.

fredag 17 april 2009

Då var det helg igen

Hallå datanissar! Allt fint? Tänkte väl det...

Sitter här framför datorn och slappar, egentligen borde jag plugga men det är ju fredag! (tillräckligt bra ursäkt för att slippa) Dagen har varit bra, har inte lika mycket huvudvärk som jag brukar ha vid det här laget. Bra tänker ni, och jag kan inte annat än att hålla med;) Har precis tagit reda på en del fakta om våran Turkey resa, avresa, hemresa, vikt på bagaget m.m. Jag är duktig!

Har faktist inga direkta planer för helgen, det känns riktigt skönt! Ska fixa och trixa lite, och framförallt plugga. På tisdag åker jag till Sthlm, det blir nog väl!:)

torsdag 16 april 2009

Utan motgång, ingen bättre medgång!

Håller på att ändra om layouten här på bloggen, men utan resultat, fan det är inte lätt att få det bra! Klockan rinner iväg och jag funderar på att lägga mig i sängen och sätta på en film. Sov inget vidare i natt så behöver extra sömn i natt!

Utan motgångar lär vi oss inte att uppskatta medgångar!

ugly betty

Har varit på synundersökning idag. Hade ett litet litet synfel... brytningfel på ena ögat om jag inte minns helt fel. Så nu ska jag testa att bära läsglasögon i två veckor för att se om det blir någon skillnad på huvudvärken. Så jag sitter här i mina lånebrills och Jimmie säger att jag ser ut som ugly Betty, schysst! Ärligt talat tror jag inte att jag har någon synfel men aja... värt att testa.

Puss på mig

tisdag 14 april 2009



Vem har fixat denna bilden på min dator? Vill personen komma någonstanns med detta? För jag känner inte igen mig alls och bilden heter ugly_dude hahaha

Mitt 112 inlägg tror jag?

Har varit en sådärbra dag idag. Jag försov mig och min mobil funkar fortfarande inte efter en uppdatering!:(

Nåväl, jag och Lotta har gjort upp en lista på vad som ska göras i sommar, denna ska följas till punkt och pricka (säger man så?) aja...
- midsommar kusten (om jag inte jobbar)
- Alanya för mig!
- Jobb kirurgen för mig
- Kubb någonstanns
- Brännboll
- Grillning i Missjön (simsjön)
- Bada i Hjo
Ja det var väl det, vi är töntar, vi vet!
Peace out!

Tänkte lägga upp en bild på mig när jag väntar mitt sjunde barn, så njut!
ATTRAKTIV KVINNA I SINA BÄSTA ÅR!

MIN KÄRASTE ÄGODEL

måndag 13 april 2009

Sälenresan

Borta bra men hemma bäst- ja det stämmer verkligen. Jag har haft 4 illgoa dagar med strålande sol, bra backar och bra sällskap i sälen. Men ändå är det så skönt att komma hem. Jag längtar alltid hem till mitt rum, där man får vara lite i fred. Har precis färgat ögonbrynen, dom går i idé på sommaren och behöver lite färg. Nu sitter jag här vid laptopen och tittar på O.C som jag ALDRIG får nog utav. Tillbaka till sälen... det blev 2 skiddagar, lagom enligt mig eftersom jag tycker det kan bli lite enformigt med fler dagar. Det är första året som jag njöt av att åka, man frös aldrig och man kunde praktiskt taget åka näck- okej jag överdrev men ni fattar vinkeln. Denna påsk var det ca 100 000 turister i sälen och det märktes av på den häftiga utomhus afterskin. Ärligt, det var fruktansvärt bra stämning, det var sjukt mycket folk, ungdomarna dominerade och det enda jag kunde tänka på var att jag måste dra upp med ett gäng kompisar nästa år. Har aldrig varit på utomhus afterski men jag hoppas inte detta var den sista. Klart att det är mycket beroende på vädret men…

För övrigt så vann jag och Ammy tävlingen i år. Det har blivit en tradition att utse värsta vurpan varje år. Detta år fick vi var sin Norrlands öl mössor, pissgula sådana också. Dessa skulle vi bära hela dag två vilket vi så klart ballade ur och inte gjorde. Fan någon måtta måste det väl vara!:P
Motiveringen löd: Tjejer, dom har pistmaskiner, ni behöver inte försöka släta ut snön…
Inte för att jag gjorde några direkta vurpor som Ammy (haha… hoppas att du läser detta) men jag antar att jag utsågs för att jag sagt till alla som vi åkte med att jag kunde tänka mig att lära ut hur man åkte skidor till småbarnen nästa år. Men ack det skulle jag inte sagt. Direkt när jag sagt det så lyckas jag på något vänster när jag ska passera liftkortmaskinen fastna med ena benet innanför och andra benet utanför. Grejen med dom där liftkortmaskinerna är att man bara kan stämpla sitt kort en gång bara för att undvika att folk åker på samma liftkort. Så när jag satt fast där med en pinne mellan benen - halva kroppen innanför maskinen och halva utanför så uppstod det inte bara kaos inom mig utan kön bortanför maskinen bara växte och växte. Men det ordnade sig tillslut… Men som sagt, det var väldigt panikartat ett tag, och denna händelse fick jag ungefär höra varannan minut av ingen mindre än Mikael… men hämnden är ljuv.

Kort och gott har denna resan gjort gott, jag har fått återhämta mig, komma ifrån alla problem och hämta nya krafter, det behöver man göra ibland. Nu ska jag gå ut i trädgården och hjälpa till. Senare i eftermiddag ska jag träffa Sandra en sväng!

Hugges!