torsdag 19 februari 2009

Ännu en vecka har snart passerat

Nu är det snart fredag och en ytterliggare vecka har swischat förbi. Veckorna går så sjukt fort! Idag har jag varit på erika.k och klippt mig hos duktiga Mikaela. Alltid gött att få bort de slitna topparna.
I helgen verkar det bli fullrulle:
Fredag: skola, bio
Lördag: jobb och efteråt va hos H
Söndag: Träffa Julia?!
Detta kommer med största sannorlikhet att ändras, men detta är planerat nu!:D

För övrigt måste jag tillägga att jag är så trött på allas skitsnack och fjanterier! Kom igen! Vissa saker är inte värt att bli sura över, tänk på det!

onsdag 18 februari 2009

Projektarbete

Hej!
Nu var det allt ett tag sen... Har inte haft en aning om vad jag ska skriva om, det har stått helt stilla! haha...
Idag har jag och Julia utfört våran första "del" i vårat projekt. Projektet går ut på att lära elever på mellanstadiet att använda sig utav olika massagetekniker. Detta för att barnen ska få en lugn stund och slippa lektionerna;D (och för att vi ska få bra betyg....)
Jag hade väl inte direkt några höga förväntningar på hur det skulle vara eller hur det skulle gå men det gick faktiskt skitbra (inte för att ungarna någon gång var stilla eller höll tyst men...så dom kanske inte fick en lugn stund iaf?!) Vi presentera arbetet och visade arm- och handmassage nästa gång blir det väl rygg eller något... sedan är det bara att sammaställa arbetet! Sedan är det finito!:D

söndag 15 februari 2009

Antagligen världens vackraste låt

Söndag= släktkalas

Idag är det söndag och det innebär såklart släktkalas! Söndagar är den värsta dagen i veckan... kan inte minnas att jag upplevt en enda rolig söndag under mina (snart) 19 år.
Gud va positiv jag är!:D