fredag 4 december 2009

Black eyes peas



Kan inte låta bli att tycka att denna låt är GRYM! Ingen Kim låt för fem öre... kanske har alla utgångar förstört mig?;)Nu hoppas jag innerligt att det är denna låt som kommer spelas ur högtalarna varje lördag framöver!

Nu ska jag fixa iordning mig för att åka iväg och jobba. Jobbar hela helgen, men det är gott!

onsdag 2 december 2009

December

Wzzzup dudes? Shit, de är redan december, det är helt galet eller! Om 22 dagar är det julafton. När man var mindre var julafton dagen man såg fram emot mest på hela året. Vid det här laget hade man börjat räkna ner dagarna för länge sedan. Man ville ha många julklappar och en vit jul. Längtan efter att tomten skulle ringa på dörren och de ständiga tävlandet om vem som listade ut vem som doldes under tomtens mask. Åh, ibland saknar man den stora dagen. Numera känns inte längtan alls lika mycket och betydelsen av att man ska få många julklappar spelar inte någon stor roll alls. Numera ser man fram emot att få känna sig nöjd med sina investeringar till andra. Detta är kanske ett tecken på vuxenlivet? Aja, jag vet inte...

Aja, vad har hänt sedan jag uppdaterade sist?
Inte så jätte mycke egentligen...
Har ändrat hårfärg, ville bli lite mörkare- för tredje gången. Dock blev det mörkare än förväntat men jag trivs som fisken i vattnet:)
Jag har firat min kompis Frida som fyllt 20 år. Detta genom fest till följd av utgång på bogrens. Blev lite för mycket av det goda, men jag hade trevligt ändå- framför allt tror jag att andra hade roligt. Haha!
Juldagen är spikad- jag hoppas den kommer bli kanon, har hellre låga förväntningar och blir positivt överraskad än tvärtom!
Jobbfrontenär det snålt med jobb nu och jag blir galen. Hatar känslan jag bär på nu.

Aja, nu ska jag försöka spendera min tid på något klokt sätt. Ha de!