lördag 10 januari 2009

Kloka ord

Styrka är inte att aldrig falla, styrka är att resa sig upp efter varje fall- bara kloka ord (vilket är väldigt passande eftersom jag blev jämnförd med Peyton i One tree hill igår) haha

Hur var gårdagen då? Jo bra, mer än så tänker jag inte gå in på den!;) Imorgon väntar återigen jobb och plugg!

torsdag 8 januari 2009

Kom precis hem från jobbet, riktigt kul att vara igång nu. Har dock kraftigt ont i benen efter allt springande men jag ser det som ett sätt att få träning;) hihi!

Imorgon är det frisören som gäller, ska färga håret, har tänkt mig en aning ljusare. Sedan är det jobb mellan 15:30- 21:30! Efter det, voda?!
Nu ska jag plugga sen sova! Godnatt:)

Studentmössan beställd



JAG LÄNGTAR!:D

Lycklig

Gud vad jag känner mig glad just nu, NOT! Jag hade sett fram emot en skön men framförallt lång sovmorgon idag. Tror ni jag får det? Nej... klockan 08:18 ringer telefonen och ja, jag ska jobba idag. Jag vill komma igång med jobbandet men att bli väckt är inte lika roligt. Nåväl, jag försökte mig på att somna om en stund, men vad händer då? Jo Jimmies bil-larm går. Happ tänker jag och inser att det är JAG som måste gå ut och stänga av det. Eftersom klockan inte var så mycket så tänkte jag att jag kunde springa ut lite snabbt i pyjamas t- shirt utan att bli påkommen av grannarna, men efter att ha öppnat ögonen och tittat ut så väljer jag ett annat alternativ, fan det är ju snöstorm! Så nu sitter jag här och undrar hur jag ska fördriva mina 3 timmar...
Visseligen måste jag ju beställa studentmössan, men det tar ju inte tre timmar?!

Ha en bra dag, det ska jag försöka ha!
Ciao

onsdag 7 januari 2009

Always leave

People always leave!

tisdag 6 januari 2009

6 januari

Idag är det tisdag den 6 januari 2009 vilket innebär att mammi fyller 45 år, GRATTIS! Detta ska firas med presenter och mat som jag och Jimmie ska stå för (mammas önskan var väl egentligen att brorsan skulle laga maten) Så fort mamma berättade sin önskan ringde brorsan till mig och sa att VI skulle laga mat. Hans idé var att köpa kinamat? Jag tycker verkligen om min bror för att han är så lat!
Skriver mer senare!:)

måndag 5 januari 2009

Plugg plugg åter plugg!

Idag är en sån där typisk slapp-dag, precis som söndagar brukar vara. Egentligen borde jag plugga eftersom jag har ungefär 7 inlämningar de två första veckorna i skolan. Men istället väljer man att göra annat, så nu har jag precis kört "Bengans styrka" eller "15- minuters rondellen" som det heter egentligen och efter det tog jag en lååååång dusch!:D Aja, åter till det tråkiga... PLUGGANDET!

Kl 21.00 väntar "13 snart 30"

Student- resa



Nu har vi preminär- bokat (heter det så?!) en resa till Turkiet i sommar. Slår vad om att det kommer bli en oförglömlig resa med tanke på vilket sällskap vi blir!:)

söndag 4 januari 2009

Dålig uppdatering

Eftersom jag har varit dålig på att uppdatera nu det senaste så får jag väl börja med att berätta om gårdagen!

Lördag: Det var meningen att jag och Frida skulle åka till Göteborg för jag skulle pierca mig och köpa ett par jeans som inte finns i Skövde. Men efter en sen kväll dagen innan och en tidig lördagmorgon så ballade både jag och Frida ur så vi bestämde oss för att dra in till Skövde och shoppa istället. På kvällen samlade vi ihop alla tjejer och åkte in till Voda och tog var sin drink och snackade. Där bestämdes det att det blir utlandsresa innan studenten. Så imorgon ska vi in till stan för att kolla lite olika alternativ:) roligt roligt!

Söndag: Som vanligt blev det en tripp på stan, meningen var att jag endast skulle köpa present till mamma som fyller år om två dagar men självklart kommer jag hem med tre snyggis t-shirtar! Men pengar är väl till för att spenderas?!
Nu ska jag plugga och om en timma kommer min "plugg-kompis" också!
Hörs senare! Ciao