lördag 7 februari 2009

Uppe med tuppen!

Hur ser dagen ut idag? JOBB!:D

fredag 6 februari 2009

Things to do

Äntligen lov säger jag!:) Detta lovet ska endast gå ut på att ta igen mig. Men självklart har jag en "things to do lista" jag ska jobba, åka till lidköping eller linköping (vafan är skillnanden?) och självklart plugga, ja det är väl de nödvändiga. Sedan ska jag umgås med mina kära vänner.

Idag har det varit en riktig trevlig dag. Som vanligt har jag varit i skolan, vi har redovisat om planeter. Sedan har jag och Julla varit i stan och shoppat sedan käkat på min favvo ställe MC Donalds, där satt vi i flera timmar och snacka skit. Här måste jag tillägga att bättre tjejkompis än denna finns antagligen inte. Ställer upp i vått och torrt oavsett vad, henne tycker jag om! Det säger jag nog inte så ofta som jag borde...

torsdag 5 februari 2009

Snart fredag

Helloo again!
Provet bestod utav 6 stora frågor och jag kan dessvärre meddela att historia inte är mitt starkaste ämne. Men nu är skiten gjord och jag kan sätta igång med andra arbeten som ska göras. Fun bun

Kom precis på att det är fredag imorgon, för jädra gött! Lördagen vankas det jobb, ännu härligare:) Vad händer mer i helgen? Bio?

Peace out!

13.00

Nu ska jag in och ha prov... uuusch! Håll alla tummarna för mig!

onsdag 4 februari 2009

THREE FLOORS DOWN



Min blogg börjar likna en riktig musikblogg nu. Skärpning!

tisdag 3 februari 2009

Bloggtorka

Dålig uppdatering, igen... min ursäkt är att jag har mycket att göra i skolan.

Vaknade upp med feber idag. Igen? Jag som aldrig är sjuk? (jag får nog sluta säga så) Jag pallra mig till skolan iaf eftersom jag varit borta en del sen december. Där hann vi med att ha psykologi (svin intressant ämne) redovisning om indianer och betygssnack i massage. Sedan bar det iväg hem till kära skullan där det fortsattes med pluggandet. Jag har prov på torsdag, stormaktstiden... suck!!!

Övrigt händer det inte mycket, jag tror Skövde leder "trök listan" just nu, vad finns det att göra?! Jag ser fram emot att läsa på annan ort om ett tag.

måndag 2 februari 2009