fredag 6 mars 2009

98 dagar?

Puuuuh, skola 8-14 och jobb 15.30- 21.30
Pga av en liten händelse så ska jag in och jobba imorgon 7- 16 och även söndag kväll, så nu vet alla vad som väntar... precis sängen!

P!

torsdag 5 mars 2009

99 dagar

Skriver om utgången imorgon, ska ladda om batterierna nu!


onsdag 4 mars 2009

100 dagar

Idag är det hundra dagar till studenten= utgång, vilket är grymt överskattat enligt mig!

Massagelektioner

Som jag säkert redan nämnt i tidigare inlägg så håller jag och Julia på med ett projektarbete som är att hålla i massagelektioner för 12åringar.
Har precis kommit hem från våran andra lektion och jag är helt slut... Ena klassen är hur städad som helst medan i den andra klassen tjoar, springer, skrattar barnen och håller aldrig truten. Idag gick det så långt att en kille tog stryptag på mig och när vi med glädje skulle berätta att vi kommer imorgon också så börjar killarna erbjuda oss pengar för att vi skulle stanna hemma. Dom tycker om oss!

(Albin... nu förstår jag dig, barn ÄR monster!)

Buuuh!

Fortfarande jäkligt besviken....

tisdag 3 mars 2009

Överjaget

Är så trött och förbannad på alla människor som är så jävla ego, föööörsvinn!!!

måndag 2 mars 2009

Studiedag

Idag har jag nästan inget planerat, jag ska plugga och vid 14 tiden ska jag och mamsen åka ut till Hjo för att träffa sömmerskan. Det blir gött, för då ligger bollen i hennes händer;) Nej men seriöst, nu ska jag sätta mig med psykologin, det är sjukt mycket som behöver slås in i hjärnan till provet!
P

söndag 1 mars 2009

Chill

Sitter här och väntar på att One tree hill ska börja. Jag ska ha en riktig tv dag idag! Oth, Gossip girl och Beck. Skulle egentligen vart med Fia- Lotta idag men den kräsna tjejen(!) tycker inte om beck och jag vill verkligen se de avsnittet. Så nu sitter vi i olika hus och tjurar över att den andra vägrar att ge sig! Typiskt... Men jag tror att vi tycker om varandra lite ändå. lite iaf


Yesterday

Sitter här vid datorn och är fit for fight, gårdagen var bra, iaf hos Hanni -ute var det L A M E.

Väl hos Hanna drog vi en pizza, snacka skit (och då menar jag skit, mohaha) och spela spel. Självklart bjöd kvällen även på endel snygga bilder, där vill jag även tillägga att JAG Kim Karlén stod för kameran;)

Jag hade förväntat mig en riktigt jäkla utgång igår, många har fått bankkortet påfyllt med cash och är redo för en utekväll men vatra var kass och voda var ännu sämre? Träffade inte en enda rolig snubbe, antar att alla var på bogrens på Björn Rosenström på bogrens. Måste berätta att jag träffade ett av mina gamla ex igår. Varför är det så svårt att heja på folk? Jag menar man har ju upplevt saker och har minnen ihop...Vi stod nästintill brevid varandra och snackade med samma människa och han låtsades inte se mig, eller vad sysslade han med? Skitsamma, det är bara tråkigt att ett förhållande kan förstöra en vänskap.



Tack brudar, ni är grymma! P&K