torsdag 15 januari 2009

TURKEY!

Turkiet, här kommer vi!:D

Kom precis hem från stan, har varit och spänt min lille kompis (tandställningen) så nu ömmar det gött kan jag berätta. Annars var det en sväng förbi banken och även resebyrån. Sedan har jag varit och hämtat ut min efterlängtade bok. Så nu vill jag mest sätta mig ner och läsa den, men det får vänta. Har hundra andra saker att göra innan.

Imorgon måste jag åka in till stan igen, det börjar bli en vana. Denna gången ska jag fixa en synundersökning. Har fan haft ständig huvudvärk i veckor nu. Nu får det vara bra!

Hörs senare!

Jag saknar sommaren

onsdag 14 januari 2009

Top model

Detta är så typiskt, jag går och längtar efter att Top Model ska börja. Detta avsnitt är ju det roligaste av alla, dom gör makeovers och det blir alltid ett jäkla ståhej! Hur som helst missar jag hela programet men jag är inte förvånad över mig själv...

Imorgon är jag ledig från skolan, men självklart är det lite plugg som står på schemat. Måste bli klar med en inlämning och läsa lite annan skit. Annars ska en del av resan betalas imorgon vilket är gött för då vet man att resan verkligen blir av!:)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Ha det gött!:)

Usch!!

Ja, gårdagen var väl som den var. Studentfester är bra överskattat! Men det är ju tur att det bara är ungefär 500 stycken kvar då.
Idag är jag rätt trött och har ingen aning om vad jag ska skriva. Hur som helst har jag kommit på mer nyårslöften (för nyårslöften kan man väl komma på när man vill?!), aja, dom börjar från och med NU!:D


Glamorös bild på mig, men vid närmare skådning så undrar jag hur min söt- göte mår i bakgrunden?:D

tisdag 13 januari 2009

150 dagar

13 januari 2009 och det är inte vilken dag som helst utan min lillasyster blir tonåring! Shit vad tiden går fort. Gött att hon fick ett WII (eller hur det stavas?!) grejen är ju att hon tror hon kommer få ha det i fred, men det kan hon skit glömma!:D

Nu ska jag göra iordning mig, det är ju 150 dagar till studenten, vilket innebär utgång idag!

måndag 12 januari 2009

Äntligen!

Nu ska jag krypa ner i sängen och se O.C! Imorgon väntar en härlig sovmorgon till 11:45:)
Godnatt!

Buzy woman

Alla mina vänner vet att jag hatar att inte ha något att göra på dagarna. Det värsta jag vet är att bara gå hemma och slappa en hel dag. Vissa tycker det är skönt men jag blir tokig! Visst är det gött att slappa ibland, men aldrig ensam. Hur som helst, min senaste vecka har varit precis tvärtemot. När jag inte har varit i skolan så har jag varit tvungen att plugga och när jag inte har pluggat har jag jobbat kväll. Visst är det gött med cash, och visst har jag ett roligt jobb men det vore ju skönt med någon fri timma!

Idag har jag iaf varit i skolan från 8- 14:30 efter det har jag suttit med det sista på två inlämningar tills nu. Ändå är jag inte nöjd, jag är lite som en perfektionist när det gäller arbeten, för mig kan saker alltid förbättras!

Aja nu ska jag ta tag i sista inlämningen som ska vara inne innan klockan 24. Den kommer ta ett tag. Wish me luck!